Accountancy

Jaarrekening
Uw administratie levert ons de basis om uw jaarrekening samen te stellen. Deze kan door u zelf verzorgd worden, door Integritas, of door derden. De jaarrekening bespreken we met u zodat deze een leidraad kan vormen voor het komende jaar.

Controle en beoordelen van de jaarrekening
Afhankelijk van uw bedrijf* bent u verplicht de administratie te laten controleren door een accountant. Integritas kan u hierbij van dienst zijn. Na deze accountantscontrole maken wij uw jaarrekening op en desgewenst ook het financiële gedeelte van uw jaarverslag.

Samenstellen van de jaarrekening
Veel MKB ondernemingen zijn niet verplicht tot een zware accountantscontrole. Speciaal voor het Midden – en Kleinbedrijf (MKB) stelt de Integritas accountant aan de hand van de administratie de uiteindelijke jaarrekening op. De uit de jaarrekening voortvloeiende fiscale aangiften stellen wij met zorg en deskundigheid voor u op en wij adviseren u op fiscaal gebied zodat u optimaal gebruikt maakt van de fiscale mogelijkheden.

* Als uw bedrijf een rechtspersoon is (bijvoorbeeld B.V.), en voor twee opeenvolgende boekjaren onder 2 van de 3 onderstaande criteria blijft, dan is voor uw bedrijf de accountantscontrole niet verplicht.

1.  50 of meer werknemers
2.   7.300.000 euro omzet
3.   3.650.000 euro activa

Voor meer informatie is het aan te raden één van onze medewerkers te raadplegen.